De voordelen van plisségordijnen

 Plisségordijnen zijn de trend op het gebied van raamdecoratie. Plisségordijnen bieden meer mogelijkheden dan andere binnen-zonwering en dat hebben consumenten ook door. Daarnaast heb je veel meer keuze uit de stoffen en kleuren en daarom zijn plisségordijnen voor iedere stijl geschikt. Lees hieronder verder wat de voordelen zijn van plisségordijnen.

Geschikt voor ieder interieur

Plisségordijnen zijn beschikbaar in verschillende stoffen en kleuren en dat zorgt ervoor dat het in ieder huis of kantoor past. Het is mooi als u in een huis kiest voor dezelfde soort raamdecoratie omdat je dan een geheel creëert. Je kunt in de slaapkamer dan beter kiezen voor een verduisterend plisségordijn en in de woonkamer kiezen voor een plisségordijn die nog wat licht doorlaat. Je kunt bij PlissegordijnenExpert.NL gratis kleurstalen aanvragen om te kijken welke stof en kleur het beste bij je interieur past.

Geschikt voor kunststof kozijnen

Plisségordijnen zijn in tegenstelling tot andere raamdecoratie geschikt voor bijna ieder raam. Bij veel nieuwe huizen zie je kunststof kozijnen en het is zonde als je hierin gaat boren. Voor kunststof kozijnen is er speciaal de smartfit, een hor met plisségordijn die je tussen de rubbers van het glas schuift. Verder zijn er speciale bevestigingsklemmen die je om de kunststof kozijnen klemt en daaraan het plisségordijn monteert.

Veel opties mogelijk

Plisségordijnen bieden je meer mogelijkheden dan andere raamdecoratie, zoals bijvoorbeeld de montage. Plisségordijnen zijn geschikt voor kunststof kozijnen, maar ook voor kiep-kantelramen, dakramen, deuren en lichtkoepels. Ook is een groot voordeel van plisségordijnen dat ze vrij kunnen hangen, ze hebben een top-down bottom-up functie en daarmee heeft u wel privacy, maar wordt er toch licht binnen gelaten. Hou je niet van koorden? Dan kies je toch voor een plisségordijn met handgreep, dat is wel zo makkelijk.

Makkelijk inmeten en monteren

Het inmeten van plisségordijnen is erg makkelijk met de inmeethandleiding van plisségordijnen. Komt een plisségordijn tussen twee muren of kozijnen te hangen dan is het verstandig om een centimeter speling te nemen, zodat je zeker weet dat het past. De montage van een plisségordijn is ook erg simpel. PlisségordijnenExpert.NL heeft een handige montagehandleiding die je kunt gebruiken tijdens het monteren, het is vaak in 10 minuten al gemonteerd.

Energiebesparende en geluiddempende werking

Raamdecoratie hebben een isolerende functie, met name dubbele plisségordijnen. Deze plisségordijnen met honingraadstructuur werken extra isolerend, omdat de stilstaande lucht tussen de stoffen geen warmte of kou geleid, ook zorgt de stilstaande lucht voor geluiddemping.