Rolgordijnen voor in een nieuw huis

Heeft u net een nieuw huis gekocht of bent u aan het verbouwen en heeft u nieuwe raamdecoratie nodig? Kies dan voor rolgordijnen. Een nieuw huis of een verbouwing kost al genoeg en rolgordijnen hoeven niet veel te kosten. Daarnaast zijn rolgordijn gemakkelijk te monteren en te bedienen en kan het een kamer een andere uitstraling geven.

Soorten rolgordijn

Rolgordijnen zijn ideaal en u kunt ze helemaal naar wens bestellen. U kunt kiezen wat voor soort stof u wilt: verduisterend, lichtdoorlatend of transparant. RolgordijnenExpert heeft een ruime keuze aan kleuren. Het is lastig om via internet rolgordijnen te bestellen daarom biedt RolgordijnenExpert u aan om gratis kleurstalen te bestellen, zo kunt u zien wat voor stof en kleuren er worden geleverd.

Duo-rolgordijn

Sommige mensen vinden een rolgordijn wel erg praktisch, maar niet mooi en luxe genoeg voor in de woonkamer, dan is een duorolgordijn de ideale oplossing. U heeft de handige voordelen van rolgordijnen, maar dan met een luxe uitstraling. De horizontale niet-transparante banen worden afgewisseld met transparante vitrage stof. Deze banen zijn naar wens gedeeltelijk of geheel te overlappen waardoor u zelf de hoeveelheid binnenvallend licht bepaald.

Welk rolgordijn in welke kamer

De meeste mensen kiezen voor hun slaapkamer een verduisterend rolgordijn, omdat verduistering goed is voor uw nachtrust en daarnaast biedt het ook voldoende privacy. Voor een woonkamer en keuken kiezen mensen vaak een licthtdoorlatend of transparant rolgordijn, omdat er dan nog genoeg licht binnenkomt. Het is prettig als u toch voldoende licht in huis heeft, maar wel uw privacy behoudt.

Kosten rolgordijn

De kosten van een nieuw huis of een verbouwing kunnen aardig hoog oplopen en dat terwijl raamdecoratie ook veel geld kan kosten. De prijs voor nieuwe rolgordijnen hoeft gelukkig niet duur te zijn. Zo biedt RolgordijnenExpert rolgordijnen aan in verschillende prijsklassen, zo ook de budget line. Vindt u een rolgordijn te simpel voor uw woonkamer, dan heeft RolgordijnenExpert ook een lijn goedkope duo-rolgordijnen.