Populairste Makita schuurmachines

Al weleens met een Makita schuurmachine gewerkt? Dan weet je vast ook wel dat Makita kwalitatief goede producten levert. Het bedrijf is namelijk een echte professional als het gaat om elektrisch gereedschap. Echt waar! Ze richten zich namelijk op bijna alle gereedschap markten. Daarnaast ontwikkelt Makita zelfs nieuwe producten, maar laten we niet teveel afwijken van het onderwerp. Het gaat natuurlijk om de populairste schuurmachines. De onderstaande top 3 hebben we gebaseerd op meest verkocht en recensies van gebruikers. Laten we beginnen met de Makita BO4565K.

Makita BO4565K

Het is niet echt een standaard schuurmachine, waardoor het lastig is om deze machine tot een bepaalde categorie te rekenen. De BO4565K heeft veel weg van een handpalmschuurmachine, maar ook wel iets van een delta schuurmachine. Zo’n schuurmachine kun je een daarom ook wel een multischuurmachine noemen, maar we laten de keuze aan jou. Verder is het ontwerp van deze machine vrij eenvoudig en uitermate geschikt voor het schuren van randen en hoeken, zoals bijvoorbeeld trappen en kozijnen. Mocht dit voor jou niet nodig zijn? Denk dan eens aan de stofafzuiging en flexibele werking van de Makita BO4565K.

Makita BO5031K

Dan heb je nog de excenterschuurmachine van Makita. Dit is een schuurmachine speciaal ontwikkeld voor het schuren van bolvormige oppervlakken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een boot of stoel, dus niet echt de veelvoorkomende schuurklussen. Toch kun je de Makita excenterschuurmachine ook gebruiken om te polijsten en dat maakt hem dan wel weer ideaal voor ontzettend veel andere mogelijkheden. Kortom een schuurmachine bedoeld voor wanden, houten vloeren en andere grote oppervlakken.

Makita 9911K

De Makita 9911K is een bandschuurmachine die wel het één en ander kost. Je bent maar liefst 170 euro lichter, maar daar krijg je dan ook heel wat voor terug. Bijvoorbeeld dat het schuren van grote oppervlakken, wanden en houten vloeren heel eenvoudig gaat met deze schuurmachine. Het is maar net wat je nodig hebt! Verder beschikte deze machine over een hoog vermogen en met lijmklemmen ook als stationaire schuurmachine te gebruiken.