Werk uw puin de deur uit.

Regiocontainer

Is er werk aan de winkel met het verhuizen en verbouwen? Steek die handen uit de mouwen en klussen maar! Natuurlijk wilt u zichzelf niet omringd zien door allerlei troep en afval, die uw bewegingsvrijheid beperkt. In dat geval komen de diensten van Regiocontainer goed van pas! Door het hele land leveren wij afvalbakken en opslagcontainers die perfect aansluiten op uw project. U heeft de keuze uit bakken van 3 m3 tot wel 40 m3! De keuze hierin is afhankelijk van de beschikbare ruimte voor de container en de hoeveelheid afval die u denkt te zullen gaan verwerken.

Voor iedere soort afval, of het nu gaat om hout, puin of diversen soorten gesteente, heeft Regiocontainer de juiste afvalbak. Op onze overzichtelijke website staat precies aangegeven welke soorten afval in welke specifieke afvalbak kunnen worden verwerkt. Zodra uw container geplaatst is, heeft u een handige plek om uw afval in te kunnen werpen en uzelf alle ruimte te geven om verder te werken!

 

Afvalcontainer huren

Voor grote renovaties raden wij u aan om gebruik te maken van een afvalcontainer. Hierin kunt u onder andere bouw-en sloopafval, grofvuil en hout kwijt. Het handige aan het huren van deze afvalbak bij Regiocontainer is dat u niet het afval eerst hoeft te sorteren. Het verwerken laat u over aan onze experts, zonder dat wij hiervoor extra kosten in rekening brengen! Ook voor het afvoeren van uw afval schakelt u ons in.

U kunt bij Regiocontainer een afvalcontainer huren van de door u gewenste afmetingen. Wij hanteren all-in prijzen, waarbij milieutoeslag en 21% btw bij de duur van zes weken huur zijn inbegrepen. Als u voor een kortere of juist langere periode gebruik wilt maken van de container, kan de lengte van de huurperiode in overleg altijd worden aangepast.

Vandaag reserveren betekent dat uw bak morgen al op uw stoep staat. Is dat niet snel genoeg? Dan is levering op de dag van bestelling zelf ook mogelijk! Daarom is een afvalcontainer huren bij Regiocontainer altijd een verstandige keuze.