Uw oude kanteldeur kan geld opleveren!

Iedereen kent ze wel: de traditionele oude garagedeur uit één deel, die u naar boven toe opent. Dit type deur staat ook wel bekend als kantel garagedeur. Wanneer u uw garagedeur laat vervangen is de kans groot dat u blijft zitten met een oude kanteldeur. Om van uw oude kanteldeur af te komen, heeft u eigenlijk twee keuzes:

Laten afvoeren door uw garagedeurenbedrijf

Wanneer u een nieuwe garagedeur laat plaatsen, biedt het bedrijf dat dat voor u doet u veelal de mogelijkheid de oude deur voor u af te voeren. Dit is een ideale oplossing wanneer u zelf geen omkijken wilt hebben naar uw oude garagedeur. Echter, over het algemeen brengt een garagedeurenbedrijf kosten in rekening voor de afvoer van de kanteldeur. En dat is soms onnodig of zelfs onwenselijk.

Zet uw oude kanteldeur op Marktplaats!

Is uw oude kantel garagedeur nog intact? Dan is de kans groot dat u hier nog een paar centen voor kunt vangen. Bied uw oude kanteldeur aan op een tweedehands-website zoals Marktplaats of een verkoop-groep op Facebook. Sommige mensen zoeken voor weinig geld een nieuwe garagedeur, of hebben hebben gewoon haast en willen of kunnen niet wachten tot een nieuwe garagedeur voor hen geproduceerd is. Voor deze mensen biedt een goed functionerende tweedehands kanteldeur uitkomst. U doet hen er een plezier mee en kunt er afhankelijk van de staat van uw garagedeur soms ook nog een leuke prijs voor vangen!

Different Doors

Deze tip werd u gepresenteerd door Different Doors, specialist in maatwerk garagedeuren. Bij ons kunt u terecht voor op maat en naar wens geproduceerde onderhoudsvrije en houten garagedeuren. Onze maatwerkspecialist komt graag vrijblijvend bij u langs om uw wensen en mogelijkheden te bespreken.