Je nieuwe huis verbouwen

Deur op kier

Als je een ander huis hebt gekocht, wil je het helemaal naar jouw wens verbouwen. Je hebt een aannemer in de arm genomen en van te voren een plan gemaakt. De keuken en badkamer zijn volledig vernieuwd, er is vloerverwarming aangelegd en op het dak liggen hypermoderne zonnepanelen. Alle vloeren zijn vernieuwd en de kozijnen zijn vervangen door kunststof met ultra isolerend glas. Om het af te maken, zijn alle muren en plafonds strak gestuct door een professionele stukadoor. Als laatste puntje op de i heb je gekozen voor dure, luxe deuren door het hele huis. Hoe kun je ervoor zorgen dat de deuren volledig in jouw ideale interieur passen?

Deurbeslag kiezen

Om de deuren helemaal naar je zin te krijgen, zul je de juiste keuze moeten maken wat betreft het deurbeslag. Deurbeslag bestaat onder andere uit de handgrepen, deurkrukken en eventueel sloten. Er is voldoende keuze als het om luxe deurbeslag gaat. Een goede optie voor deurbeslag zijn de merken Dauby en Formani. Het is helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke stijl en voorkeuren welk merk het beste bij je past.

Dauby deurbeslag

Dauby fabriceert authentiek ogend deurbeslag. Dit doen ze door metaal te gieten in zogenaamde zandmallen. Hierdoor krijgt het beslag een unieke en exclusieve uitstraling met aan de ene kant een robuuste moderne look en aan de andere kant een vertrouwde klassieke uitstraling. Het beslag is verkrijgbaar in verschillende metalen: brons, wit brons, britannium, smeedijzer ruw brons en ruw metaal. Dat betekent dat je voor elk interieur passend deurbeslag kunt vinden. Bijzonder aan dit beslag is dat alles met de hand wordt afgewerkt. Hierdoor ontstaat een ambachtelijk product. Dit beslag geeft al je deuren net dat beetje extra.

Formani deurbeslag

Formani deurbeslag kenmerkt zich door het eigenzinnige design en het deurbeslag is gemaakt van RVS. Het beslag oogt bijzonder modern en strak. Het is een Nederlands bedrijf. Het bedrijf werkt samen met toonaangevende ontwerpers als Piet Boon, Edward van Vliet, Tord Boontje en Bertram Beerbaum. Het deurbeslag is onderverdeeld in verschillende collecties. De Square collectie bijvoorbeeld, bestaat uit functionele, duurzame RVS producten met een moderne, strakke vormgeving. Deurbeslag uit deze collectie is leverbaar in geborstelde uitvoering, in gepolijste of in matte uitvoering. Als je een liefhebber bent van spoorwegbeslag, ook wel ‘Chemin de Fer’ genoemd, dan kun je terecht in de Ferrovia collectie. Deze collectie bestaat uit gemoderniseerde varianten van het oorspronkelijke spoorwegbeslag.