Glasschade direct oplossen

Het is erg vervelend als u te maken krijgt met glasschade in welke vorm dan ook. Vaak veroorzaakt een kapot raam kou in huis en het is voor inbrekers ook makkelijker om op een onbewaakt moment uw huis binnen te gaan. Daarnaast is het natuurlijk ook geen gezicht als het raam gebarsten is. Natuurlijk wilt u dit zo snel mogelijk laten herstellen. Bij glasservicedirect kunt u als particulier en als bedrijf terecht voor al uw problemen omtrent glasschade. Via het contactformulier op onze website, brengen wij u spoedig in contact met de meest ervaren glaszetters in uw omgeving. U kunt zelf de keuze maken met welke glaszetter u in zee wilt gaan, en zij zorgen dat de glasschade weer hersteld wordt, meestal dezelfde dag nog!

Glasschadeservice direct regelt het snel en professioneel

Er zijn enorm veel soorten glas en aan al dit glas kan schade ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan enkelglas, dubbelglas ook wel HR++glas genoemd, glas in lood, of een glazen deur. Voor ieder type glas kunt u bij glasschadeservice direct terecht. Is uw raam kapot dan kan u in veel gevallen ook kiezen om een betere glassoort terug te laten zetten. Glas met een tint of dubbel glas voor extra energiebesparing.

Informeren naar de mogelijkheden bij Glasschadeservice direct

U heeft bij Glasschadeservice direct de keuze uit standaard glas, dubbel glas (isolatieglas) of hoog rendement glas. Het hoog rendement glas heeft een nog betere isolatiewaarde dan dubbel glas. Het is een goede investering, omdat u veel kunt besparen op de energiekosten, zeker nu u toch al glasschade heeft en een nieuw raam nodig is. Heeft u vragen over een nieuw raam dat u wilt laten plaatsen? Neem dan contact met ons op, om de mogelijkheden bij het plaatsen van een nieuw raam in uw woning te bespreken.