Metabo KGS 216 M

Al weleens gehoord van de Metabo KGS 216 M. Een veelzijdige afkortzaag die voor veel klussers een erg populair hulpmiddel is om verscheidende materialen te kunnen zagen. Daarnaast is de KGS 216 M een zaagmachine die niet alleen betaalbaar is voor de professionals, maar ook voor de doe-het-zelvers en thuisklussers. Waarschijnlijk verwacht je nu dat deze afkortzaag van een lage kwaliteit is. Echter is dit minder waar, want de Metabo KGS 216 M staat juist bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit materialen. Zoek je dus kwaliteit, maar wil je niet teveel betalen? Dan is de KGS 216 M zeker een aanrader.

Functies KGS 216 M

De KGS bezit tal van functies. Te denken aan een trekfunctie, wat betekent dat de zaagmachine niet alleen verticaal zaagt, maar ook in horizontale richting verschuifbaar is. Het zagen van planken, zoals steigerhout, is daarom een echte klus waarvoor de KGS 216 M is in te zetten. Is het zaagblad stomp geworden of gewoon aan vervanging toe? Dan kun je deze eenvoudig vervangen met behulp van het ‘fast-fix’ systeem.
Wanneer je deze zaagmachine wilt verplaatsen kun je gebruik maken van het handvat, welke op de rug van deze machine is gemonteerd. Door de trekfunctie is de lengte van de KGS 216 M wellicht iets te lang. Toch zijn de functies die je hiervoor terug krijgt het meer dan waard.

Metabo KGS 216 M kopen

Het kopen van een Metabo KGS 216 M kan in verschillende webshops of bouwmarkten. Veel bouwmarkten, zoals Gamma, hebben vaak een aantal producten in de showroom staan. Het uitvoerig testen en bekijken van zaagmachines is daarom gewoon mogelijk. Bij het online kopen van een KGS 216 M zijn vaak mooie kortingen te behalen. Denk hierbij aan een kortingen in de vorm van een ‘cash back’ of gewoon een cadeautje (vaak handgereedschap) bij jouw bestelling.