Wanneer is sloopwerk noodzakelijk?

 

Sloopwerk is soms noodzakelijk om een pand te verbouwen, meer ruimte te creëren of om ruimte te maken voor nieuwe panden en bouwprojecten. Het doorbreken van een muur tussen twee kamers maakt de gehele ruimte groter en dit kan handig zijn als u kamers hebt waar u geen of nauwelijks gebruik van maakt.

 

Voordelen van zelf slopen

Voornamelijk bij sloopwerk in huizen wordt vaak overwogen om dit zelf te doen. De voordelen van zelf slopen zijn;

– Het is goedkoper dan een sloopbedrijf inhuren.

– Het geeft u meer inzicht in uw eigen huis.

 

Voordelen van sloopwerk uitbesteden

Als u zelf het sloopwerk verricht zijn er ook een aantal nadelen. Zelf slopen heeft dan de volgende nadelen die een professioneel bedrijf voor u kan wegnemen;

– Het kost u een heleboel tijd

– Sloopwerk is lichamelijk erg zwaar

– U bent langer bezig dan een professioneel bedrijf

 

Wanneer is slopen in huis handig?

Slopen in huis zorgt voor meer ruimte en een open uitstraling. Ook zorgt het er voor dat u uw ruimte optimaal kunt benutten door overbodige ruimte te betrekken bij functionele ruimte. Als uw kind uit huis gaat en u hebt al een logeerkamer, dan is een tweede logeerkamer overbodig. In plaats van de overbodige ruimte te gebruiken als kast of opslag kunt u deze ook betrekken bij een functionele ruimte, zoals de naastgelegen badkamer.

Wanneer is slopen in kantoorpanden handig?

Ook in kantoorpanden bevinden zich ruimtes die minder functioneel zijn dan anderen. Wanneer het bedrijf zich uitbreidt met meer medewerkers in hetzelfde pand, dan zal de werkomgeving hierop aangepast moeten worden. Afhankelijk van de visie van het bedrijf kan dit betekenen dat er een grotere ruimte moet komen omdat men intensief samenwerkt, of dat er juist meer kleine ruimtes nodig zijn om in alle rust te werken. Wanneer een grotere ruimte nodig is, dan is sloopwerken Breda de beste oplossing.