De eeuwige strijd tussen de kosten van LED verlichting en de baten

Wij van ksb bouwtotaalconcept hebben al tientallen jaren ervaring met het bouwen van complete huizen, verbouwingen, aanbouw, renovatie, het ontwikkelen van loodsen en werkplaatsen. Zo is er laatst bedrijfshal verbouwd voor een groot bedrijf die meer dan 10.000 pakketten per dag verzenden. Met onze kennis en ervaring konden we op tijd leveren en hebben we er voor gezorgd dat de medewerkers de bedrijfshal al konden inrichten. Bij de bouw werden we direct geconfronteerd met de CO2 belasting die gaat plaatsvinden waardoor we nog eens naar de duurzaamheid hebben gekeken.

LED verlichting loont?

De overweging om dynamische verlichting te plaatsen was een belangrijke. De bedrijven en burgers worden hard getroffen doordat de energierekening duurder wordt. Daarom hebben we direct geadviseerd eens te kijken naar dynamische verlichting waarbij de werkplaats en de bedrijfshal worden verlicht wanneer er activiteit plaats vindt met kwalitatieve LED armaturen die lang meegaan en een goede lichtopbrengst hebben. Ook de werkplaatsen zijn verlicht met kwalitatieve verlichting die al na een paar jaar zijn geld terugverdient.

Werkplaatsen verlicht

Ook bij onze eigen locatie hebben we direct gekeken naar de winst die behaald kan worden. Zo hebben we gekeken naar onze eigen verlichting en de conclusie was al snel dat we om onze klanten goed konden bedienen we zelf ook een inhaalslag te behalen. Zo hebben we goede werkplaatsverlichting gekocht bij een bedrijf gespecialiseerd in industriële verlichting die een goed lichtplan hebben gecreëerd waardoor we direct inzicht kregen in de besparingen die mogelijk waren. We kunnen als bouwbedrijf eigenlijk altijd wel adviseren om goede Led verlichting aan te schaffen bij een bedrijf. Zo weet je direct waar je aan toe bent en hoe je een goede lichtopbrengst kan behalen. Mocht u verder nog vragen hebben dan hopen we dat u contact met ons opneemt voor een offerte.